Meer grip op de organisatie met een app voor digitale inspecties

Veel productiebedrijven moeten voldoen aan bepaalde standaarden voor veiligheid en kwaliteit. Een app biedt uitkomst bij het lopen van controlerondes.

Een vooruitstrevende, grote kweker in Zuid-Holland levert maandelijks miljoenen kamerplanten aan diverse retailers. Tijdens het productieproces is het voor de kweker van groot belang om te voldoen aan bepaalde standaarden voor veiligheid en kwaliteit. Dat betekent dat er geregeld controlerondes gelopen moeten worden.

Voor het lopen van controlerondes is een goed systeem om data te registreren cruciaal. Dit geeft overzicht, bespaart tijd en voorkomt fouten en/of onduidelijkheden. Daarom ontwikkelde Green Digit een app om simpel en snel digitale inspecties in te plannen en uit te voeren vanaf een smartphone.

Van controleren tot het borgen van acties

Met de app is het lopen van een controleronde een fluitje van een cent. Een onbeperkt aantal inspecties kan opgeslagen worden. Ook het opvolgen van actiepunten kan in de app geborgd worden. Bovendien is het mogelijk om inspectieschema’s per locatie te beheren en om audits automatisch in te plannen.

Borgen van continue verbetering

Alle verzamelde data wordt direct zichtbaar op een Power BI dashboard. Dit dashboard biedt een waardevol inzicht in de scores en verbeterpunten. Ook is het mogelijk om prestaties over verschillende locaties met elkaar te vergelijken. De app is voor de kweker een handig hulpmiddel om grip te houden op de organisatie en continue verbetering te borgen.

Andere klantverhalen

stekjes in de hand van de kweker

Grip op voorraadbeheer met QR-codes

Bij het kweken van planten komt een complexe administratie kijken. Green Digit ontwikkelde een app waarmee – via een QR-code – per partij planten data geregistreerd kan worden.

Op welke manier mogen we jou
helpen verbeteren?

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw uitdaging?
We denken graag met je mee!