Over ons

We zijn niet enkel een IT bedrijf of een consultancy. 
Wij zijn experts in data en het verbeteren van processen
die daarbij IT oplossingen maken.

Wat kenmerkt ons

Hart voor mens & resultaat

Met medewerkers

Het bedenken van een goede oplossing alleen is niet voldoende. Wij ontwikkelen oplossingen in samenwerking met medewerkers. Hierdoor geloven ze zelf in de voorgestelde veranderingen, en wordt er draagvlak gecreëerd voor implementatie.

Aantoonbaar resultaat

Voor het vinden van oorzaken gaan we altijd op zoek naar data en feiten. Dit scheelt discussie en draagt bij om het resultaat aantoonbaar te maken. Hiermee kunnen we bewijzen dat onze aanpak werkt.

Duurzame oplossingen

Wij richten ons op blijvende verbetering. Dat betekent dat wij tijdens de implementatie betrokken blijven totdat de verandering is geborgd en geadopteerd in de hele organisatie. 

Handen uit de mouwen

Wij geven niet alleen advies, maar maken ook de oplossing. Klanten kennen ons als een partij die snel en daadkrachtig handelt. 

Bij wie het begon

Even voorstellen

Co-founder

Roy van Ginneken

Roy is van de geoliede processen. Met een achtergrond als operationeel manager weet hij als geen ander hoe het is om al het potentieel aan verbetering in een organisatie te zien. Tegelijkertijd weet hij hoe moeilijk het kan zijn om tijd en middelen te vinden om de verbeteringen te realiseren. Met Green Digit wil hij bedrijven helpen met het het realiseren van verbeteringen waar ondernemers al een tijd over dromen. 

Co-founder

Marco Bunt

Marco is een expert op het gebied van data. In het verleden heeft hij gewerkt aan complexe datascience-vraagstukken. Bij Green Digit geniet hij er nu van om te werken aan oplossingen die mensen iedere dag helpen in het werk wat ze doen. Met een hands-on mentaliteit maakt hij de toepassing van data tastbaar en relevant.

Jouw bedrijf verbeteren?

Neem contact met ons op