Over Green Digit

Datagedreven verbeteren. Zo luidt onze visie in een notendop. Wij geloven in verbeteren op basis van data. Data die je helpt om direct betere keuzes te maken. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Met welke uitdaging op het snijvlak van bedrijfsprocessen, data en applicaties mogen we jou helpen?

Wat kenmerkt ons

Hart voor mens & resultaat

Elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Deze vragen om een eigen, toegespitste oplossing. Daarom geloven wij in maatwerk oplossingen. Met behulp van beproefde methodes werken we samen aan ‘green digits’; groene cijfers voor bedrijven die klaar zijn voor de toekomst. Onze werkwijze kenmerkt zich door:

Nauwe samenwerking

Het bedenken van een goede oplossing alleen is niet voldoende. Wij ontwikkelen oplossingen in samenwerking met medewerkers. Hierdoor geloven ze zelf in de voorgestelde veranderingen, en wordt er draagvlak gecreëerd voor implementatie.

Aantoonbaar resultaat

Voor het vinden van oorzaken gaan we altijd op zoek naar data en feiten. Dit scheelt discussie en draagt bij om het resultaat aantoonbaar te maken. Hiermee kunnen we bewijzen dat onze aanpak werkt.

Duurzame oplossingen

Wij richten ons op blijvende verbetering. Dat betekent dat wij tijdens de implementatie betrokken blijven totdat de verandering is geborgd en geadopteerd in de hele organisatie.

Handen uit de mouwen

Wij geven niet alleen advies, maar maken ook de oplossing. Klanten kennen ons als een partij die snel en daadkrachtig handelt.

Bij wie het begon

We stellen ons graag aan je voor!

We zijn teamplayers met een passie voor data, digitale transitie en geoliede processen. We zien kansen voor verbetering, gaan snel over tot actie en we gaan door tot we aantoonbare resultaten zien. Betrokken, flexibel en dichtbij. We werken met korte lijntjes, zijn no-nonsens en to-the-point.

Co-founder

Roy van Ginneken

Roy is van de geoliede processen. Met een achtergrond als operationeel manager weet hij als geen ander hoe het is om al het potentieel aan verbetering in een organisatie te zien. Tegelijkertijd weet hij hoe moeilijk het kan zijn om tijd en middelen te vinden om de verbeteringen te realiseren. Met Green Digit wil hij bedrijven helpen met het het realiseren van verbeteringen waar ondernemers al een tijd over dromen. 

Co-founder

Marco Bunt

Marco is een expert op het gebied van data. In het verleden heeft hij gewerkt aan complexe datascience-vraagstukken. Bij Green Digit geniet hij er nu van om te werken aan oplossingen die mensen iedere dag helpen in het werk wat ze doen. Met een hands-on mentaliteit maakt hij de toepassing van data tastbaar en relevant.

Op welke manier mogen we jou
helpen verbeteren?

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw uitdaging?
We denken graag met je mee!