Hoera! Green Digit erkend als Coda expert

We zijn super trots dat Coda ons formeel erkend als Coda Expert! Dit geeft aan dat Green Digit – volgens Coda – in staat is om zeer complexe applicaties te maken en een waardevolle bijdrage kan leveren aan iedereen die op zoek is naar een maatwerk applicatie.

Bij Green Digit hebben we de kennis en kunde in huis om de digitale transitie van het MKB in gang te zetten. Daarbij vinden we snelheid, flexibiliteit en betaalbaarheid heel belangrijk. Dat is precies de reden waarom we altijd met low-code werken.

Flexibele maatwerk oplossingen

Coda is één van de low-code platformen die we binnen Green Digit gebruiken om applicaties te ontwikkelen. Met low-code zijn onze digitale oplossingen – voor elke klant – precies op maat gemaakt en flexibel aan te passen. Ook kunnen onze applicaties communiceren met vrijwel elke andere software, zoals ERP-systemen, CRM-systemen en boekhoudprogramma’s. Wist je dat we onze volledige administratie bij Green Digit gebouwd hebben in Coda? 🙂

De kracht van low-code

We geloven echt in de kracht en de mogelijkheden van low-code platformen. Heb jij een uitdaging op het snijvlak van bedrijfsprocessen, data en applicaties? Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie met low-code kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Andere nieuwsberichten

Op welke manier mogen we jou
helpen verbeteren?

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw uitdaging?
We denken graag met je mee!