Digitale Planning & Uitvoering

Maatwerk planningsprogramma met mobiele app voor een volledig digitale administratie

Bij het voorbereiden, inplannen en uitvoeren van opdrachten kan veel tijd verloren gaan aan administratie, zeker als dit niet volledig digitaal verloopt. Afhankelijk van de branche zijn de eisen aan dit proces zeer uiteenlopend en voldoen standaard planningsprogramma’s doorgaans net niet. Om die reden werkt een maatwerk oplossing meestal veel beter en prettiger.

Voor een klant van ons in de installatietechniek hebben wij een Programma & App ontwikkeld waarmee het hele proces van ontvangst opdracht, werkvoorbereiding, planning en uitvoering volledig digitaal uitgevoerd kan worden. Hiermee wordt veel tijd bespaard, heeft men beter overzicht en wordt de klant professioneler geholpen.

De Uitdaging

Binnenkomende opdrachten werden opgeschreven op fysieke kaartjes en vervolgens handmatig doorgegeven naar werkvoorbereiding en planning. Ook monteurs werkten nog volledig met papieren werkbonnen. Het verwerken van die werkbonnen moest vervolgens met de hand gebeuren. Al met al een hoop papierwerk en een tijdrovende administratie.

De Oplossing

Een volledig op maat ontwikkeld planningsprogramma en mobiele app met geautomatiseerde rapportages.

Nu kan men:

  1. Binnenkomende opdrachten direct invoeren in het planningsprogramma
  2. Opdrachten digitaal voorbereiden en inplannen
  3. Monteurs automatisch informeren over aankomende opdrachten
  4. Met de app navigeren naar de klant
  5. Met de app werkbonnen invullen en laten ondertekenen
  6. Automatisch werkbonnen verwerken tot rapportages

Andere klantverhalen

Jouw bedrijf verbeteren?

Neem contact met ons op