Aanpak

Ontdek onze unieke combinatie van wereldwijd meest bewezen verbetermethodieken, de kracht van de laatste mogelijkheden in datascience en dashboarding, en het gemak van het ontwikkelen van custom apps. 

Processen verbeteren + apps ontwikkelen​ + data benutten =

Verbeteren 3.0

Wat als je nou eens Lean Six Sigma, met Datascience én het ontwikkelen van apps kon combineren?
En dat dit alles nog eens betaalbaarder is dan de meeste bestaande software?
Dat kan met Green Digit en dat noemen we Verbeteren 3.0. 

1. We verbeteren processen met behulp van Lean Six Sigma, ondersteund door Datascience
2. Vervolgens maken we volledig op maat exact die software & app die jouw proces nodig heeft
3. Daarbij maken wij de nodige dashboards en eventueel (AI-)algoritmes voor een optimaal inzicht

Zo helpen we bedrijven letterlijk in de groene cijfers.

Elk bedrijf heeft unieke processen met unieke uitdagingen

Proces Optimalisatie

Wij hanteren een krachtige combinatie van Lean Six Sigma, Process Design en Datascience om je huidige proces in kaart te brengen en het optimale proces te ontwerpen. 

Uiteindelijk moet er een oplossing komen wat werkt voor jullie en waar jij en je collega’s enthousiast over zijn. Daarom betrekken wij jullie van begin tot eind, van ontwerp tot en met implementatie.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Custom Apps

Wij maken volledig op maat gemaakte software & apps die precies aansluiten op jullie proces en jullie behoefte. Hiervoor maken we gebruik van zogenaamde low-code platforms. Die apps kunnen communiceren met vrijwel elk andere software. Door het toevoegen van workflow automatisering worden vervolgens veel dagelijkse administratieve handelingen verleden tijd.

Een ander voordeel is dat de applicatie op elk moment gewijzigd en uitgebreid kan worden. Laat de app meegroeien met je eigen behoefte, wanneer je maar wilt. 

Vrijwel altijd is maatwerk nog goedkoper ook in vergelijking tot conventionele alternatieven, doordat je niet betaald voor allerlei functies die je toch niet gebruikt. 

Het 'nieuwe goud'

Data

Vanuit onze expertise in processen en datascience, en doordat wij jullie processen hebben geanalyseerd, maken wij dashboards en eventueel (AI-)algoritmes die waardevolle inzichten bieden in de prestaties van je bedrijf en processen. 

Hierbij kunnen we interne & externe databronnen met elkaar combineren. Vaak ook genereren de custom apps waardevolle nieuwe data voor ongekende inzichten.

Ook deze dashboards en algoritmes zijn volledig flexibel en kunnen eenvoudig worden uitgebreid aan jullie behoefte wanneer je maar wilt. 

Heb je vragen?

Veelgestelde vragen

Wij geloven in aantoonbare resultaten. Daarom starten we met het meten van de huidige prestaties van de organisatie. Alleen wanneer er ruimte is voor verbetering, gaan we samen met u aan de slag. Daarbij streven we altijd naar een positieve businesscase voor jou. 

Onze methode is op vrijwel elk bedrijf van toepassing. Als je bedrijf processen heeft en/of dagelijkse administratieve handelingen dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen. 

We hebben klanten in veel verschillende sectoren zoals, productie, logistiek, bouw, tuinbouw, industriële dienstverlening, financiële dienstverlening en goede doelen. 

Jouw bedrijf verbeteren?

Neem contact met ons op